Hyppää sisältöön


ARKI-designkonsepti muuttaa tavalliset käyttötavarat osaksi kodin sisustusta. Tyylikkäiden designkuosien ansiosta tuotteita on mielekästä säilyttää näkyvillä, jolloin ne kuuluvat kodin sisustukseen ja ovat tarvittaessa nopeasti käsillä. Arki-tuoteperhe tarjoaa uusia ja oivaltavia ratkaisuja laadukasta arjen designia arvostaville kuluttajille.

Arki-tuotteet ja niiden kuosit ovat kotimaista suunnittelua, joiden inspiraation lähteenä on toiminut puhdas, suomalainen luonto. Tuoteperheen valikoimaan kuuluvia tuotteita ovat sammutuspeitteet, ensiaputarvikkeet, tulitikut, tarjottimet ja huonetuoksut.

Sammutuspeitteistä, ensiaputarvikkeista ja tikkurasioista löytyy harmonisia, yhteensointuvia kuoseja, mikä tekee kodin sisustamisesta entistä vaivattomampaa. Mallistosta löytyy jokaisen sisustustyyliin ja kodin värimaailmaan istuvia vaihtoehtoja.

Täydennämme Arki-tuoteperhettä jatkuvasti uusilla tuotteilla, joita on saatavilla useimmista hyvin varustelluista vähittäismyymälöistä ja tavarataloista ympäri Suomea.

Tutustu ArkiDesign tuotteisiin tästä.

 

Ivana Helsinki for Arki -tuoteperheen tuotteet ovat kotimaista suunnittelua. Designkuosiset tuotteet tuovat iloa ja väriä tyylikkäällä tavalla arkipäivän esineisiin.

"Tavallisesta ja tylsästä onkin tullut nyt herkullisen näköistä, kaunista katseltavaa. Nämä arjen kaunistajat ovat konkreettinen osoitus demokraattisesta muotoilusta; kaikkien ulottuvilla, kaikille tarpeellista", Ivana Helsingin Paola Suhonen kertoo.

Ivana Helsinki on skandinaavinen muotoilutalo, jossa muoti, elokuva ja visuaalinen suunnittelu kohtaavat. Pääsuunnittelijana toimiva Paola Suhonen aloitti Ivana Helsingin henkilökohtaisena taideprojektina. Ivana Helsingistä on kuudessatoista vuodessa kasvanut kansainvälinen tuotemerkki.

Tutustu Ivana Helsinki for Arki -tuotteisiin tästä.

Metsän Tarina Collection by Arki -tuotteet ovat saaneet alkunsa samannimisen dokumenttielokuvan (2012) innoittamina. Tuotteet valmistetaan yksinoikeudella yhteistyössä tuotantoyhtiö MRP Matila Röhr Productionsin kanssa.

Metsän Tarina tuoteperheeseen kuuluu muun muassa tarjottimia, muistikirjoja ja takkatikkuja. Tuotteet on suunnitellut helsinkiläinen suunnittelija Johanna Aalto. Dokumenttielokuvan luontokuvaajien Mikko Pölläsen ja Hannu Siitosen ottamat valokuvat olivat hieno lähtökohta kodin käyttötuotteille. Kuvat toimivat myös inspiraationa Johannan piirtämille kuvituksille. Niissä Johanna palasi omiin luontokokemuksiinsa, kuten helmipöllöön, joka puuta koputtaessa tuli kurkistamaan pesästään.

Tutustu Metsän Tarina Collection by Arki -tuotteisiin tästä.

Smell of Success -ilmanraikastimet ovat suomalaisiin osuvia huumorituotteita, jotka sopivat kaikkialle, missä kaivataan uutta, pirteää tuoksua ja piristävää juttua. Ne toimivat vinkeinä kodin, kesämökin tai työpaikan väriläiskinä.

Raikastimia voi ripustaa esimerkiksi wc-tiloihin, autoon, työpisteeseen tai vaikkapa joulukuuseen roikkumaan. Saatavilla on useita eri tuoksuvaihtoehtoja. Osa Smell of Success -tuotteiden myyntihinnasta menee hyväntekeväisyyteen.

Tutustu Smell of Success -tuotteisiin tästä.

Rölli on monelle suomalaiselle aikuiselle ja lapselle tuttu hahmo, joka Allu Tuppuraisen tulkitsemana hyväntahtoisena metsänpeikkona näki päivänvalon jo liki kolmekymmentä vuotta sitten Pikku-Kakkosessa esitetyssä televisiosarjassa. Rölli-hahmo on kestänyt ajan hammasta ja sen tuntevat useimmat suomalaiset kuluttajat vauvasta vaariin.
Erityisen suosittu Rölli on lapsiperheissä. Rölli-peikko on löytänyt tiensä myös kokoillan elokuviin, joista viimeisin, "Rölli ja kultainen avain", sai ensi-iltansa vuonna 2013, minkä ansiosta myös nuorempi sukupolvi on päässyt tutustumaan Röllimetsän asukkeihin.

Rölli on vahvasti ekologinen hahmo, joka edustaa luonnonsuojeluun liittyviä arvoja. Tuoteperheestä löytyy muun muassa tarjottimia ja huonetuoksuja. Rölli-brändillä valmistetut tuotteet kunnioittavat luontoystävällisyydellään Rölli-seikkailuiden välittämää ympäristöystävällistä sanomaa. Tuotteet valmistetaan yksinoikeudella yhteistyössä tuotantoyhtiö MRP Matila Röhr Productionsin kanssa.

Tutustu Rölli Collection by Arki -tuotteisiin tästä.

 

Konsta Punkka on nuori helsinkiläinen valokuvaaja, joka tunnetaan myös oravakuiskaajana. Konstalla on Instagramissa yli 170 000 seuraajaa.

Tutustu Konsta Collection tuotteisiin täältä.